VISA SUPPORT FÖR VÅRA BLOGGARE OCH GILLA OSS PÅ FACEBOOK

F.A.Q/VANLIGA FRÅGOR

Här har vi samlat vanliga frågor som vi får eller som vi tror att folk undrar över. Om du inte finner det svar du söker här är du välkommen att kontakta oss på info@argetfit.se

Vi återkommer till dig så snart vi kan.

ARgetfit.se är en bloggportal där ett flertal personliga tränare och träningentusiaster skriver om sin träning, vardag och sina tipps för ett bättre välmående.
Precis som vi väljer ut bloggare med omsorg gör vi med annonsörer. Om du eller ditt företag vill synas på ARgefit portalen ber vi dig ta kontakt med oss på info@argetfit.se så återkommer vi till dig snarast med svar.
På ARgetfit är vi väldigt selektiva med våra bloggare. Vi tror på kvalitet före kvantiet! Alla som bloggar här är valda med omsorg för att tillfredsställa en så bred målgrupp som möjligt.

Om du tror att du skulle passa hos oss är du välkommen ta kontakt på info@argetfit.se.

Vi får många mail och gör vårt bästa för att svara inom en rimlig tid. Har du inte fått svar inom 10 arbetsdagar ber vi dig återkomma (med originalmeddelandet) så försöker vi svara så snart vi kan.

Notera att ingen av bloggarna svarar på mail till den allmänna adressen info@argetfit.se. Om ni vill komma i kontakt med en specifik bloggare hittar du deras kontaktinformation på respektive bloggares ”OM & KONTAKT” sida.

Ibland behöver sidan du är på uppdateras för att kommentarerna ska visas.

Om du har länkat till en personlig blogg kan även detta vara en anledning. ARgetfit tillåter inte länkning till personliga- eller företagsbloggar i kommentarer. Vänligen läs ARgetfit policy för vidare frågor kring kommentarer.